Quote:
Originally Posted by boggy
Ali ovde nije bila rec o zabavi... ili sam ja nesto pogresno shvatio.
Ako cemo o igricama.. za pare koje treba izbrojati za iPad, se kupuje odlican stoni PC koji ce miljama biti udaljen od svakog notebook racunara po performansama (za igre).... a koji je kostao iste pare.
Operativni sistem sam po sebi ne znaci puno ako nema ozbiljnih aplikacija, i ako nema mogucnosti da se prikace na tablet profesionalni audio interfejsi. (mogucnosti realno ima, ali niko tu ne vidi neko trziste)
Recimo skoro sam pokrenuo thread na gs, koji se tice programa za profesionalna akusticka merenja (mene to zanima) za mobilne uredjaje... i ispalo je da ozbiljnih ima samo za iPhone i iPad (nisu besplatni, naravno), iako sve android spravice imaju sve neophodne resurse da bi ta aplikacija radila uspesno... aplikacija (ozbiljnih) nema... jer najverovatnije niko to nece praviti za dzabe.
A za sta bi mi koristio taj Asus??
Imati internet, skype, email, itd... naravno da mi nece biti razlog za trosenje para za tablet... niti jedan.
|
Bas tako...neki dan citam intervju sa likom iz kompanije koja je napravila Angry Birds (500 miliona downloads!!!) Kaze da je iOS mega platforma jer je zatvorena - lako za testiranje - jedan proizvod, dok je Android manje zahvalan za rad, jer je nemoguce iztestirati proizvod na svim (razlicitim) proizvodima.
On kaze da se njihove aplikacije i igrice uglavnom prodaju za iPhone / iPad a za Android telefone uglavnom ih daju besplatno , u dilu sa provajderima ili sa Google (skorsnji primer)...