Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 18-01-2012, 05:53 PM   #63
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To je su?tina cele priče Nezgodna stvar (koju si i ti već pominjao) je to ?to će ponuda Appleovih ma?ina za zaista zahtevne korisnike polako odlaziti u zapećak (tj. ili će postati nenormalno skupi ili ih neće ni biti).

U narednih 4-5 godina tableti (neva?no da li Apple ili Android) će postati dovoljno sposobni da opslu?uju sve profesionalne multimedijalne zahteve. Ista stvar kao sa laptopovima pre deset godina - i tada je retko ko verovao da laptop mo?e da zameni desktop, pa se ipak dogodilo.

Zajebano je ?to (ako zaista ?ivi? od rada na računaru) vi?e ne mo?e? da računa? na period opu?tenosti du?i od uvrh glave godinu dana. Odnosno, na svakih 7-8 meseci, hteo-ne hteo, mora? da upgradeuje? sistem ako misli? da ostane? konkurentan. Jebi ga, 21. vek, hehe.

Pozdrav,

Vasa
pa dobro, ne bas SVAKE godine !!! Znam tonu ljudi koji jos terjau Pro Tools 7,4 na PPC G5 !!! A ima ih i na G4 sa Pro Tools 5 verzijom! I svi rade..

Apple oce da ukine (izgleda) Power Mac-a, kazu ne prave vise pare na njemu..sve sad trpaju u iMac-a (koji nenormalno popularan po kompanijama za publishing / dizajn / crtanje / arhitekturu itd itd...

Samo ce izgleda video i muzika da pretrpi udarac...dok Avid ne izbaci PT sa ugradjenim kompjuter/hardwerom !!
Video editing im vec adi na PC do jaja!!

Ja moj 8 core Mac pro necu da diram bar jos 4 godine (ako ne ivise!!!)
DaBear is offline   Reply With Quote