Quote:
Originally Posted by Moritz
Ocigledno si pobrkao neke stvari. Ovde se radi o iznosenju neistinith tvrdnji, a to da li se njemu vise svidja A od B je totano njegova licna stvar i sa tim nemam nista niti imam protiv tudjeg ukusa , ali imam problem sa lupetanjima i iznosenjima neproverenih tvrdnji.
|

Čovek kaže da ima
oba inkriminisana mikrofona i da koristi OBA, ali u različitim situacijama (dakle, za OBA je našao neku primenu). Ne znam šta u tom slučaju može da bude "neproverena tvrdnja"??? Koliko sam shvatio, čovek koristi ATM35 kad sedi na stolici i svatovi mu ne dahću za vratom, a AKG C411 u situacijama kad mora da se mrda. I to je objasnio u par postova. Od svih učesnika ove teme (osim pokretača iste) on je jedini insajder (violinista) koji se oglasio.
Quote:
Originally Posted by Moritz
P.S. "pokretni drveni instrumenti" ??? pretpostavljam da postoje i nepokretni drveni instrumenti.
|
Pa postoji recimo komplet bubnjeva, klavir, harfa, štatijaznam. Oni instrumenti koji se ne kreću po bini pa su samim tim mikrofoni koji ih ozvučavaju fiksirani u odnosu na monitore/razglas. Za razliku od akustične gitare,
akustične violine i štatijaznam čega.
Pozdrav,
Vasa