Quote:
Originally Posted by awacs
Uopšte se ne radi o tome da li sam JA koristio te mikrofone, radi se o tome da li ih je neki VIOLINISTA koristio. Čovek ima puno pravo (naravno pod uslovom da se ne predstavlja lažno) na svoj izbor i da koristi šta god on misli da je NJEMU bolje.
Na neku foru, kad se radi o ozvučavanju "pokretnih drvenih instrumenata" više verujem muzičarskim iskustvima nego iskustvima ton majstora. A opet, da sam JA započeo ovu temu verovatno bih postavio pitanje "gde mogu da probam ova dva mikrofona?"
Što se tiče električnih "silent" gudačkih instumenata, skoro sam imao iskustva sa snimanjem Jamahinog čela (SVC-50). Mislim, super je - zvuči kao gusle sa četiri žice.
Pozdrav,
Vasa
|
Ocigledno si pobrkao neke stvari. Ovde se radi o iznosenju neistinith tvrdnji, a to da li se njemu vise svidja A od B je totano njegova licna stvar i sa tim nemam nista niti imam protiv tudjeg ukusa , ali imam problem sa lupetanjima i iznosenjima neproverenih tvrdnji.
Licno - kao neko ko je na FOH-u i u samom studiju gde koristim te pomenute mikrofone SVAKI DAN na poslu u tom pomenutom "zloglasnom" Studiju "M" prilicno sam se naslusao svega i svacega i zato sam JAKO alergican na lupetanje i mudate izjave. Nadam se da ti je sad jasnije o cemu se radi ?
A kad neko vec ima toliko iskustva koliko je naveo @Student onda me cudi da tako lakomisleno prica ne proverene stvari. Kao sto bi trebalo da zna da jedna violina nece zvucati isto u razlicitim rukama tako je isto i sa mikrofonima ... nikada nece zvucati dva puta isto.
Za mene Case Closed.
P.S. "pokretni drveni instrumenti" ??? pretpostavljam da postoje i nepokretni drveni instrumenti.