View Single Post
Old 12-01-2012, 03:41 PM   #28
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: The vice guide to the balkans

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Zaista, sramota. To je neuporedivo. Lady Gaga je ima neuporedivo veće talente i mogućnosti u svakom pogledu, i njena odlučnost da ih u cilju zgrtanja neuporedivo većih para upotrebi za stvaranje najgore treš muzike koja danas postoji u svetu čini neuporedivo veću štetu neuporedivo većem broju slušalaca nego Goga, koja misli da je ovo njeno zaista nešto vrhunsko i da su Englezi zato došli da je snime kako peva "Seksi biznismen".
Meni je izabrani put Lady Gage veoma jasan i opravdan. Bolje joj je da bude Gaga sa brdo miliona koja i dalje zna perfektno da svira klavir i da peva nego Stefani koja je multitalentovana ali ipak radi za 12 $ na sat neki bedni posao i nastupa za dzabe dok je niko ne slusa. Izbor je lak
I ne vidim da je Gagina muzika skrnavljenje, Gaga radi muziku za zabave, za klubove, za provod, ne bavi se ozbiljnom muzikom, spletom okolnosti danasnja omladina iz nekog razloga vise voli da cuje Gagu nego Beatlese. Jednostavno vremena i potrebe se menjanju. Ja sam svom mladjem bratu (17 godina ima, koji ne slusa Lady Gagu, muzika mu nije nikakav faktor u zivotu), pokusao da pustim Stairway to Heaven (jer ga nikad nije cuo) i reko mi je "Brate, ajde ne smaraj me, smara ova muzika, ne mogu da se naprezem da tumacim sta prica"... Na zalost, tako razmislja danasnja omladina, ja sam dosta mladji od tebe Znak, pa ni ja nisam vise omladina, ali verujem i da vash deda bi rekao za Beatlese da ne moze to da slusa, a tek za Lady Gagu da ne pricam.

A nasuprot Lady Gagi, Goga pravi muziku za drugu klijentelu, jeste i njena muzika muzika za provod, ali je pravo pitanje koji se soj ljudi provodi na tim zabavama. Odgovor je sponzoruse i "zelim da budem kriminalac" momci

Last edited by Jan; 12-01-2012 at 03:50 PM.
Jan is offline   Reply With Quote