Quote:
Originally Posted by awacs
?iva istina sve ?to ka?e?, ali ne vidim da Kovač ovde izigrava bilo kakvog čistunca. Niti "pere" sebe niti pljuje ekipu iz Silikonske doline i turbo klubova, prosto iznosi podatke i obja?njava situaciju onda i sad.
I da, ?to ka?e Arthur - Brena je umela da peva (ili je bar imala sluha), za razliku od ovih kala?tura. Tako da po mom mi?ljenju Bata Kovač ima pravo da se ogradi od "njih" (turbo producenata) po?to, bar koliko ja znam, nije radio sa dro(p)ljama bez sluha.
Pozdrav,
Vasa
|
Vaso, bas ga pretera...
pored opsteg (")prostituisanja(") koje spada u temelje estradne, medijske, politicke scene i siri se galopirajucim brzinom, ti si uzeo na zub akterku marginalnog znacaja...
U ovim jadnim okolnostima samo je pitanje trenutka kada ce i tebi i svima nama doci red da po...mo za malo hleba i zdravlja
Turbo scena je finansijski uspesnija ali i ostatak muzicko/medijske bare nije drugaciji sto se tice kvaliteta i nacina na koji se generalno uspeva tj dolazi do veceg/velikog posla.. da ne pricamo o onima koji radi svojih interesa blokiraju skoro sve puteve... (muzika? tjah, otvori novine...)
Tu bi i B... i M... i S... i I... i .... imali svasta da nam priznaju...