View Single Post
Old 11-01-2012, 06:06 PM   #9
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Studentova soba za vezbanje violine

Quote:
Originally Posted by Student View Post
Pozdrav... Oblozio sam dva zida sa kamenom vunom... I moram da priznam da sam dosta toga dobio, medjutim i dalje ima malo odjeka, pogotovu kada dublje pricam.
nema tu nekog bass tretmana, ali je cloud potpuno druga prica, te ocekujem da ce on dosta popraviti tu situaciju, iako ni cloud nije svemocan.
Quote:
Naravno jos nisam napravio cloud,
On ti i dalje treba.
Quote:
ali se sada dvoumim da li da oblozim i zid gde su mi vrata ili da stavim primacoustic sundjere?
Ne verujem da su ti sundjeri jeftiniji od ovoga... uzgred... napisi koliko te je sta kostalo u ovoj tvojoj akciji da i drugi steknu neki utisak.
Quote:
Preko ovih letvi od konstrukcije stavicu lamperiju posto je ona tanka i taman ne bih imao stomake od kamene vune. (necu stavljati preko cele kamene vune lamperiju vec samo preko letvi da malo izdignam osnovu konstrukciju.)
To je u redu, ali bolje za to koristi ponovo letve, a lamperiju cuvaj za binarni difuzor. Lamperiju spolja mozes da lakiras lazurnim premazom na vodenoj bazi, to ne smrdi uopste (bez mirisa) a sav alat i fleke mozes da peres vodom dok se ne stvrdne.
Quote:
Da li da stavim (u ovoj situaciji pre nego sto zaheftam platno ) letve popreko izmedju zida i plafona recimo na zidu spustim 25 cm i na plafonu isto 25 cm kako bih izgubio ugao od 90 stepeni? Jel bih dobio time nesto?
nista senzacionalno ne bi dobio
Quote:
I posle izracunam koliko mi je prostora ostalo da napravim cloud.
Cloud resi i rasvetu na cloudu... to ti je vazan problem... ostalo nismo ni doticali jer se radi o vezbanju violine, i povremenom slusanju muzike... tako da je sve savetovano u smislu tog redosleda prioriteta.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote