Quote:
Originally Posted by Student
Pozdrav... Oblozio sam dva zida sa kamenom vunom... I moram da priznam da sam dosta toga dobio, medjutim i dalje ima malo odjeka, pogotovu kada dublje pricam.
|
nema tu nekog bass tretmana, ali je cloud potpuno druga prica, te ocekujem da ce on dosta popraviti tu situaciju, iako ni cloud nije svemocan.
Quote:
Naravno jos nisam napravio cloud,
|
On ti i dalje treba.
Quote:
ali se sada dvoumim da li da oblozim i zid gde su mi vrata ili da stavim primacoustic sundjere?
|
Ne verujem da su ti sundjeri jeftiniji od ovoga... uzgred... napisi koliko te je sta kostalo u ovoj tvojoj akciji da i drugi steknu neki utisak.
Quote:
Preko ovih letvi od konstrukcije stavicu lamperiju posto je ona tanka i taman ne bih imao stomake od kamene vune. (necu stavljati preko cele kamene vune lamperiju vec samo preko letvi da malo izdignam osnovu konstrukciju.)
|
To je u redu, ali bolje za to koristi ponovo letve, a lamperiju cuvaj za binarni difuzor. Lamperiju spolja mozes da lakiras lazurnim premazom na vodenoj bazi, to ne smrdi uopste (bez mirisa) a sav alat i fleke mozes da peres vodom dok se ne stvrdne.
Quote:
Da li da stavim (u ovoj situaciji pre nego sto zaheftam platno ) letve popreko izmedju zida i plafona recimo na zidu spustim 25 cm i na plafonu isto 25 cm kako bih izgubio ugao od 90 stepeni? Jel bih dobio time nesto?
|
nista senzacionalno ne bi dobio
Quote:
I posle izracunam koliko mi je prostora ostalo da napravim cloud.
|
Cloud resi i rasvetu na cloudu... to ti je vazan problem... ostalo nismo ni doticali jer se radi o vezbanju violine, i povremenom slusanju muzike... tako da je sve savetovano u smislu tog redosleda prioriteta.