evo i ja da se uključim

Prvo da jo? jednom pohvalim momke iz Sente, standardno ozbiljan sound i taj "na prvu loptu" utisak skupoće, koji umeju uvek da pogode. Jo? na tu temu i pitanje, sa kojim ste bratom radili, Nikolom ili Marjanom?
Ja bih napisao par pohvala i zamerki, u duhu tvog poziva na konstruktivnost.
Pohvale - odličan sound gitara i bassa, to sam jako retko čuo da se u Senti proma?i

Solidan mix, i opet ponavljam, ima ne?to u njihovoj produkciji ?to na prvu loptu odma zazvuči skupo, i onda niko i ne tra?i dalje dlake u jajetu. U čemu je trik, ne umem ni da objasnim
Zamerke - stvar ukusa, ono ?to sam i ranije zamerao braći Mijić, bubanj zvuči kao da programiran, a ne sniman. E sad, pretpostavljam da jeste sniman po?to se tu nalazi i druga zamerka, takođe česta zamerka, jako mi nedostaju overheadi, činele generalno, kre?evi posebno, a i taj rajd jednostavno mi ne radi posao. Verovatno se nije moglo nabaviti skupih komada činela. Noga i dobo?, koliko god ubedljivo radili pesmi (mo?da čak i previ?e ubedljivo, jer istina je da su malko sahranile vokale), nisu nimalo po mom ukusu, zvuče mi malko kao neki default preset iz nekoh DFH il ?tagod. Takođe, producenstka zamerka a ne tehnička - malo mi taj aran?man duplih pedala i rifova nekako nije mudro odrađen do kraja - na prvo slu?anje previ?e puta mi skrene pa?nju na sebe i dekoncetri?e, a ne nalazim mu neku logiku de?avanja, poput previ?e slobodne improvizacije. Ima par mesta gde sve lepo ?tekne, stane i napravi smislenu foru i brejk, ali na nekoliko mesta mi to davi pesmu i skreće pa?nju na sebe. Takođe mi se čini i na nekoliko mesta da sama svirka nije dovoljno "utegnuta" u tajmingu, da ima neki ?etanja oko gruva pesme. Ovo samo po sebi nije nimalo ozbiljan problem, spominjem ga jedino ?to u ovom ?anru muzike, najče?će je sve matematički i hirur?ki odsvirano ili perverzno izeditovano.
Jo? bi malko zamerio, kao i većina, performans vokala, i nedostatak nekog ozbiljnijeg reverb-delay tretmana, malo mi je suv spram matrice, koja pliva u keyboardu i atmosferi.
Sve ovo su potpuno sitne zamerke, koje eto, neko iz ?anra kad tra?i dlaku u jajetu,mo?e da napi?e, ali inače, čuje se veoma veliki talenat i trud benda i producenta , i opet, ta neka neuhvatljiva nit skupoće, koja ovakve snimke lako plasira u evropski prosek za ovaj ?anr. Svaka čast jo? jednom