View Single Post
Old 07-01-2012, 09:35 AM   #19
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Popizd*** ću !!!

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Pre pet-šest godina radio sam dizajn za neko pakovanje za kutiju sa slatkišima. Trudio se da uradim "evropski", potrošio dane na to. Mušterije bile prezadovoljne, tražili samo da to isprintam da pokažu izvesnom distributeru Abazu. Posle par dana vratili se kao pokisli - Abaz reko da to ništa ne valja i da napravim nešto šareno. Popi***im, napravim šareno za deset minuta. To šareno se i dan danas prodaje u stotinama hiljada.
Htedoh nedavno da se podsetim svog umetničkog dela i otvorim iz arhive onu prvu verziju. Ono, propast. Kako sam mogao uopšte da ponudim nekome takvo s***nje? Mora da sam radeći previše na tome totalno izgubio kompas. Hvala Abazu i đe čuo i đe ne čuo.

P.S. A i Surfer lično lepo reče ovde na forumu, pre tačno 365 dana

Što se mene tiče, ako žele provući master kroz Boss gitarsku pedalu ja ću biti presretan da im to omogućim i naplatim.
Klijent je kralj.
Moje je da im omogućim da dobiju ono što žele.
Zato me plaćaju.
Hvala im na tome

Apsolutno.
To je točno to što podrazumijevam pod mojom opcijom 2 koju nazivam damage control i koju uvijek primjenjujem.
Klijent će uvijek dobiti točno to što želi a ja ću svoje naplatiti i ići dalje.
Ali to ne znači da neću tu i tamo popizdit i napisati koju riječ o tome na internet forumu jer mislim da je to jedna od najkompleksnijih i najizazovnijih situacija u kojoj se možete naći u ovom poslu.
Na jednoj strani morate stati iza toga što radite a na drugoj prihvatiti nešto s čime se ne slažete i naći kompromis

Last edited by Surfer; 07-01-2012 at 09:38 AM.
Surfer is offline   Reply With Quote