Jbg, Surfer, klasicna zamka...
To je tako, ne samo u muzici, evo buraz je dizajner i jebe sa majmunima, "jel moze unuk sa dedom ,za slavu" na sajt firme...
Ja nisam mozda najbolji primer,
nemam posla...
Snimam LIVE, i kazem:
Dobijes MIX i post koji uradim. Na snimanju (dogovoru) pitam "kako zelis da zvuci, koji fazon? Meksi bubanj, tvrdji, gitare, vokali back, ili front...klasika... Sat gotovog snimka
100 mrtvih
€...
Ako to ne prodje, "izvoli kanale, pa miksaj "kod drugara na kompu"", sto su samo JEDNOM do sad uradili i naravno, niko to nikad nije objavio, ostao je moj mix, a svirka je bila
katastrofalna...!!! Nikad nista tuznije nisam radio!
Evo...
...
0db sirov usnimak,rough mix, pogaseni SVI DSP i efekti , a evo
moj rad, na koji su
hteli da me linčuju...!
0% trigger!!! Jos jedan prelaz nije bio ozvucen, jer je bubnjar stavio "14" tomova...Mada sam probao sa triggerom, pitao sam ovde i ,secam se, cika Arthur mi je "uleteo klizeci" sa mega savetom, cika Arthuro, ziw bio 189 godina,ali sam na kraju odjebo svu "tehnologiju " i uradio "kako treba" i
kako znam najbolje svakako!!! Nisam
bezveze uradio ovakve bounce-ove....

...!!!
Jasno ko DAN!!!
A , moram...
...Bockie nije radio samo sa mamlazima, radio je sa mega kvalitetnim izvodjacima i ima ime na PGP i CITY i GRAND i ZNA sta je neko ko zna da radi i sta hoce...! Ali mora da jede i boraniju...kao i svi... Nema tu nadobudnih kenjanja, ali i najveceg pocetnika ako prihvatim, radim "k'o covek", i to mi se uglavnom obilo lose o lobanju... A ja tvrdoglavo gowedo...!!!
Naravno da mozes, SA PUNIM pravom , ako si se dovoljno izjebao, mozes traziti
NAKNADU za kanale, jer, koliko je njihova pesma i izvedba,
toliko je TVOJ rad, trud,oprema i znanje oko snimanja!
Ničiji tu
nije duži...!!!!!!!!!!!!!!
Odjebi tupavu bagru, cim ti je pomenuo garija iz pizzerije, odmah ga prekines u recenici sa "nek ti on snima i miksa, koji si kurac kod mene dolazio ako mi ne verujes", neces propasti zbog jedne tezge,
ko ih jebe, stani u svoju odbranu, bar ce te
poštovati,ne moras da im se profesionalno svidis, makar izmiksali drugde, makar se ti necim drugim posle bavio,
spokojno ces spavati, VERUJ mi...!
Budi svoj covek, to je po(j)enta...!!!