Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 06-01-2012, 06:23 AM   #46
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Au bre ljudi, napadoste coveka, i poprimi diskusija nacionalni nivo ... a on hteo samo da se pohvali da je uzeo finu zezalicu...

Iskreno, meni je iPad MEGA (sto kaze DaBear) fora za wireles konekciju sa yamahinim mikserima... evo kako to izgleda

Recimo, drugar koji je komercijalista,dosta putuje, mora biti online stalno, on se sinoc ODUSEVIO, jer ne mora da vuclja laptop vise, nego ce da kupi nesto velicine sveske (sto je NESTVARNO TANKO BTW),i da radi posao !

Na duza putovanja kombijem (a svi koji radimo u ovom poslu cesto putujemo dosta) je odlican da gledas film,slusas mjuz, ili blejis na netu...

Sve gorenavedeno verovatno moze i sa nekim drugim tabletima (ja sam tutumrak za to) ali apple ti to nudi u pakovanju bez razmisljanja.Stvarno je ULTRA lak za koriscenje. sa druge strane, sve to moze i verovatno sa necim jeftinijim/drugim proizvodjacem.

Isto kao sto moze i sa xwave mp3 plejerom da se slusa muzika, moze i sa ipodom.

Nego, mene zanima, DaBear, kako se ubacuju podatci na to? S obzirom da nema flash. I ako moze neko da mi rasveetli, koja je razlika izmedju ipad wifi i ipad wifi plus 3g...?
darkstar is offline   Reply With Quote