Quote:
Originally Posted by quake2
p.s.vidis cika Boki da nije dobro kada me nema....moras tu sam da se macujes sa kojecime 
|
De si Kvejce druze stari!
Ej, ali nije mi ni cilj da se ovo pretvori u klasicnu "vs" pricu, poceo sam sa reakcijom kada je prica krenula u "vs" smeru, a eto vidis gde to ode...
Iskreno, meni je samo zao za vremenom kada su studiji radili i vise za onim vremenom (kao da je to bilo pre 180 godina) od pre do koju godinu kada su dolazili ljudi sa nekakvom dobrom ili polu-dobrom pesmom i idejom u studio, a sada dolaze sa nadom da "ima plagova" i da je "neki tamo cika" spreman da ispostuje nesredjene decije ma?te do iznemoglosti, bez para, na rate i u stvari, dolaze samo sa nekom zeljom da se nesto desi i totalno bez ideje sta je to, a kamo'li dobre pesme... ..cast izuzecima (na nivou statisticke greske).
Sreca je da je i cika Vasa pomenuo "workflow", koji je potpuno i totalno imao veeeliku ulogu u muzici, gde je to bio "mehanizam", uslovno receno, da ipak ne moze bas svaka razmazena baraba kroz studio da prodje kao pored ?vedskog stola...
Jbg, gledas neke likove koji sa 20 i kusur, napisu "vecne" stihove, opisu neke zivotne stvari (uzmi npr. ceo taj "klub 27",
i "nove" i one od ranije), odsviraju neke stvari koje postave novi muzicki kurs... ...i neke koji "skinu sa neta", "bace bitove" i miksaju "kod drugara na kompu"... ..i moze samoo da te "strefi" jaka kontrakcija dijafragme...sa pratecim posledicama...
Ali, sada je tako... ...jbg... ...treba raditi...
Poz'