View Single Post
Old 06-01-2012, 01:02 AM   #32
soundman
Member

Default Re: Slate Tape Machine

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Da si sa paznjom pratio, kao sto nisi, onda bi znao da sam morao da se odreknem Geneleca 1030, ali da mi naslusanost od deset godina jednih te istih malih zvucnika daje vestinu da na njima napravim solidan mix ...
Vi se salite , zar ne ? Nisam morao da se odricem nikakvog monitoringa na srecu, ali uvo vara vec posle 5 minuta kad se rade zahtevniji testovi. Po meni jedini relevantan test je a/b. Po secanju ne verujem da mozete ista postici, a sad svakako izrazavam veliku sumnju da ste radili uporedni test magnetofona sa nekom simulacijom. Naravno ako jeste ispravite me, bice mi drago da diskutujem sa relevantnim sagovornikom.

Quote:
Ali zato ja tebe sa paznjom pratim, i primecujem da imas slusnih problema u odredjenom spektru -
http://rumski.com/forum/showpost.php...1&postcount=60
Ne znam sta tacno zelite da kazete sa ovim linkom. Posedujem nekoliko desetina mikrofona sto podosta skupljih, sto jeftinijih od K2 (kojih imam dva). Zapravo i te kako stojim iza onoga sto sam rekao, samo je to bio jedan fini nacin da probam da ukazem ljudima na ispravnost ili neispravnost njihovih mikrofona.

Quote:
Zato sam ti ono napomenuo, kad sam procitao tvoju repliku na post koji je dao Big Bockie.
Bilo bi odlicno da sledeci put izadjete sa nekim argumentima ako zelite kvalitativno i korisno da se prikljucite temi. Gdin Big Bockie je vise nego dovoljno inteligentan i elokventan (a cini mi se da poseduje bar neko iskustvo sa magnetofonima za razliku od vas (opet me ispravite ako gresim)) da moze samostalno da ucestvuje u diskusiji.

Quote:
Nema ljutnje, tu smo da pomognemo jedni drugima, a ne da se podbadamo!
Nema ljutnje, pokusavam da pomognem. Samo ipak za ovakve testove je po mom misljenju ipak potreban ozbiljniji monitoring i audio kartica da bi se postavio relevantan argument
soundman is offline   Reply With Quote