View Single Post
Old 05-01-2012, 03:28 AM   #9
soundman
Member

Default Re: Slate Tape Machine

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
A ja bih ostao na kursu na kom sam bio zadnjih 2.253 posta! I Necu odstupiti od toga, makar ovo bio poslednji!!!
Zao mi je zbog toga, ali na zalost to govori o vama i vasem vaspitanju.

Quote:
I zao mi je ako ti se to ne svidja!
Pa ruzno je za citati.

Quote:
I jebeno dobro znam sta pricam...!
Ja razumem da pricate na osnovu svojih iskustava. Verujem da ste uporedili neke magnetofone sa simulacijama. Bilo bi sigurno interesantno cuti vise o tome. Moja iskustva na zalost nisu takva i mislim da razlike postoje ali da ni izdaleka nisu tako dramaticne.

Quote:
A ostalo sam pricao u SVOJE ime,na sta imam pravo i ko je procitao 3 moja posta zna na sta mislim, i kako mislim, i nikakave druge implikacije osim "rodjenog" ,empirijskog misljenja nemam...!!!
Postujem Vase misljenje, ali sve vreme vredjate i pokusavate da diskreditujete moje iskustvo i znanje. Tako da postoje druge implikacije. Ja ni u jednom momentu nisam doveo u pitanje vas prolazak pored zgrade u kojoj se nalaze sprave, mada nisam siguran kakvo se iskustvo stice prolaskom pored zgrada u kojima se doticne sprave nalaze.

Quote:
I MISLIM, (ako smem) da su novije "emulacije" magnetofona "dijametralno suprotne" "stvarnim uslovima", jer su potpuno PRENAGLASENE, i sprava nije KOMPRESOR i traka nije DEESER...
Da ste probali simulacije umesto citanja odusevljenih kritika sa UAD ovog sajta, verovatno biste i sami primetili da su to preuvelicavanja. Naravno da nije u pitanju kompresor ili deeser. Probajte, uporedite pa iznesite svoje misljenje. DIjametralno suprotne svakako nisu.

Last edited by soundman; 05-01-2012 at 03:30 AM.
soundman is offline   Reply With Quote