Thread: Retrospektiva
View Single Post
Old 04-01-2012, 04:24 PM   #2
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Retrospektiva

Podebela biografija,nema tu mnogo da se komentarise bez KAPA DOLE MARKO

Ima tu toliko dobrog materijala da se jednostavno ne zna sta je bolje i odsvirano i izproducirano i miksano.Svaka cast !

Ja bih samo dao poseban osvrt (jer Block-Out,Cuturu,Six pack po mome ne treba posebno objasnjavati) na Irish Stew album koji fenomenalno dobro zvuci,kao i na naravno perfektni "Prvi" koji,necu pretjerati ako kazem da svjetski zvuci !!

Ovo me posebno interesuje,de mi reci koju vise o ovome leba ti,kad se moze ocekivati album Nikole i druzine?Jel ima kakvih novina vezanih za tematiku tekstova ili Nikola nastavlja sa filozofskim osvrtom na (nasu) sociolosku stvarnost danasnjice.Mislim,stvarno svaka cast svima drugima ali on je poseban .
Recimo sa Crno Belim i Srebrnim gdje zatice pjesme koje su pisali Mita i Danilo on je uradio "U osam i trideset" i "Leto na Adi",pjesme koje inace rijetko sviraju,i kad sam ga jedne prilike pitao u Podgorici,kad su prvi put gostovali (a jedan nas drugar ih doveo na entuzijazam,valjda 2000te ili 2001-ve i koncert bio sjajan!) zasto ne sviraju u osam i trideset,pjesmu sa toliko duse i misticne poetike sjecam se da mi je rekao "Ma to je pjesma za samocu,nije to za mase ..." Dobro je rekao ...
I stenci prase dobro,njih isto gotivim !

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Block Out - iako sporo, rad na novom albumu benda Block Out odvija se svojim tokom u studiju. U fazi mixa.

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Bolesna ?tenad - Bigz-punk atrakcija snimila je u Undergroundu krajem 2010 live session. Mix albuma je gotov, očekuje se izlazak uskoro.
AudioStorm is offline   Reply With Quote