Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 02-01-2012, 06:06 PM   #42
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Apple iPad2

@awacs
Da, slazem se - SVI jesmo podlozni reklamama ali isto tako smo podlozni realnom rasudjivanju. Biti svestan sistema i svih zamki i benefita koje on nudi i boriti se za sebe je jedno , a biti puki obitavalac u istom tom sistemu i samo klimati glavom i ici kako struja vodi je nesto sasvim drugo. Ljudi se boje slobodnog izobora i vecina zeli da neko drugi razmislja za njih jer onda nemaju nikakvu odgovornost, a ta odgovornost i slobodan izbor razgranicavaju potrosaca/roba i savremenog slobodnoumnog coveka.

Nisam nista drugaciji (bolji) od ostalih ljudi na forumu, ali sam ( ne znam za ostale) resio da malo vise obratim paznju na moje realne potrebe u okviru mojih mogucnosti i da ih razgranicim od zelja.
ZELJA - POTREBA - MOGUCNOST ako se tu napravi ravnoteza eto srecnog zivota , koliko god jednostavno ( da ne kazem prosto ) izgledalo to zaista jeste tako, a ako obratite paznju na odnos ove tri stvari u toku jednog dana videcete koliko to nije bas lako.

Glavni komp mi je nabudzen PC 6-Core, laptop mi je MacBook Pro, telefon mi je Android....koristim sve sto mi sistem nudi u razmeri koja meni pase i zato to meni sve radi i ima smisla, opcijama i izborima ( mislim na izbor opreme) nikad nece biti kraja i shvatio sam da ce mi zivot proci vijajuci sta je bolje ili bolje radi od onoga sto ja imam.
Da zavrsim pametovanje i off-topic, iPad cu kupiti prvom prilikom jer sam mu nasao opravdanu primenu u mom zivotu i to u vise sfera (i profesionalno i privatno) jer mi je krajnji cilj da sebi olaksam zivot, da je jeftin i nije a da daje puno tuga za pare koje kosta daje.