Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 01-01-2012, 06:25 PM   #32
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Apple iPad2

uglavnom se slazem sa svime sto je reko wladymeer, sve je istina... tu smo gde jesmo, ali na kraju krajeva lepo je kad i to chudo moze da se priusti pa stoga cu zadrzati svoje misljenje i chestitati gosn dabearu na kupovini, da se vi nama lepo sluzite i da iskoristite napredne funkcije mocnog nam epla na najbolji nacin, lepo bi bilo kad bi svi ovde mogli da priustimo tako nesto, u tom stanju ne bi bilo nadmetanja sta je bolje... (evo ja vam u novoj 2012 zelim da svi imate po jedan)

na neki nacin za android je lose samo sto sve vise proizvodjaca muzickog hardvera fokusiraju proizvode za iphone/pad, koji mogu da budu jako korisni, npr alelis oni deckovi sa dodatnim in-outima, zatim od ik multimedie one iRig naprave, usmereni stereo mick setovi za intervjue, pa boss gitarski procesori i jos mnogo drugih predstavljenih na namm-u i ostalim sajmovima, pa stoga apple-ovi proizvodi stvarno mogu da pronadju svoje mesto u kako homeproject tako i vecim studijima sirom sveta... licno mislim da sa tim dodacima i padovi i phonovi stvarno mogu da pokazu sta umeju, inace ovo ostalo, igrice, stripovi, slike... i`am ja to i na pentium 2
BlasterMaster is offline   Reply With Quote