Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 01-01-2012, 05:52 PM   #30
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Da

Ne znam cemu vise ta ostrascenost prema odredjeno brandu, sve ima svoje + i -, i na kraju krajeva sve je stvar krajnjeg cilja - da li pomodarstvo, dosada, profesionalna potreba, geek potreba ili nesto deseto_ ako radi "posao" onda je to to

Kao krajni potrosac imacu korist od prepucavanja velikih kompanija, i ta korist raste iz dana u dan. I totalno je ne bitno da li se zove iNesto ili Android, ili HTML5 ili Flash ...itd. poenta je da ja tome necem treba da nadjem svrhu i poentu u mom privatno/profesionalnom zivotu pa ce mi tek onda znaciti jel to "radi" ili ne.
Koristim i Win i Mac i Android, sve je i super i sranje zavisi sa koje tacke gledas, a na kraju je najbitnije sta sam ja sa tim napravio a ne sta je to od mene napravilo

Toliko od mene
Eto Moritz lepo zaokruzio ovu "recenziju" koja se opet pretvorila u prepucavanje / nadmudrivanje itd...
Prava je sreca sto je NEMOGUCE raditi "reply" na recenzije sprava po casopisima.. Kako bi to izgledalo !!!

Inace - bas me smara kad se neko sve postavlja i uporedjuje sa prosekom nacije (koji je ionako pogresan) !
Ljudi koje ja znam i koji su se snasli, nisu nikakve "face", niti su neki politicki jubimci...samo dobro rade to sto rade i znaju posao / znanje ! TAKO JE ODUVEK BILO, BEZ OBZIRA O KOJOJ SE ZEMLJI RADI! Ko hoce / ume / zna / zeli da uradi nesto - taj ce da uradi i zaradi !! Samo treba muda...nista vise!

PS - kad smo vec kod "pomodarstva" - evo jedne spravice koju sam vec instalirao na 4 mesta. Cena ?800 (skoro kao 2 iPada) !!
A sta radi? Manje vise - charger koji je montiran u zid, ima mehanizma koji izbacuje iPad kad trebada se uzme i vrati ga nazad kad se "parkira". Ima jos i audio izlaze pa moze da se spoji na zvucnike / amp ako se gleda TV/video ili slusa muzika sa njega...
Skup - jeste..preskupo! Ali kome god sam pokazao od klijenata (koji imaju iPad) rekli su "I want one!!"
Sta vise reci!!!
Attached Images

DaBear is offline   Reply With Quote