Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 30-12-2011, 07:06 AM   #7
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Da li ga prati zatvorenost sistema, koja prati sve i-sisteme ? (bluetooth, skidanje muzike, kopiranje iste i tome slicne budalastine) ?
Zatvorenost sistema...jedino sto kazu da smeta je nedostatak Flash-a. Tako da nemozes da se igras sa besplatnim web based Flash igricama i gledas Flash websites... Posto se ne igram sa (besplatnim) web igrama to me ne uzbudjuje a jos nisam naisao na neku web stranu koja mi nije radila....
Skidanje muzike - ne znam sta mislis. Ja konkretno imam 1TB disk sa iTunes server software-om koji je u mrezi i nakacen na Sonos ZP90 / Connect http://www.sonos.com/shop/products/connect i preko iPada biram muziku sa njega. (Sonos takodje ima access na 100.000 web radio stanica, ukljucujici stotine nasih) i ima najbolji UI za sve to. Ljudi otkidaju kad vide kako lepo radi.

Bluetooth nikad u zivotu nisam koristio ni na jednom aparatu...

Bockie i ostali....mnogo pricate o tom toaletu..?? Pa koliko vi vremena dnevno provodite tamo ???? Inace uopste me ne zanima da li ti (Big Bockie) treba da ga kupis ili ti treba ili ne...
A za sebe...Ne mislim da cu za 6 meseci da prestanem da citam knjige / novine / magazine i stripove..ne mislim da cu za 6 meseci da prestanem da gledam TV...nemisli da cu za 6 meseci da prestanem da idem na poslovne sastanke / prezentacije / konferencije itd itd...

A o Skype i Facebook i ostalim aplikacijama da ne pricam..
Takodje necu ni da pokusavam da ti objasnim sta znaci totalna kontrola gomile stvari po kuci na malom elegantnom touch-screenu!
Za najbolje koriscenje ti treba i puno raznorazne infrastrukture oko tebe !!!

DaBear is offline   Reply With Quote