Cika Zoki, prvo, molim te da mi ne uzmes za zlo, samo pitam, kao mladji...
Izuzetno te postujem, imamo i zajednickih prijatelja i sve ,iako si ,po mom iskustvu, par puta iskoristio priliku da me "poklopis", ali i to postujem, i trebalo je, jer si ti neko ime, a ja sam, realno - niko, pa te molim bukvalno za savet, jer se prosto osetim vise ugrozenim...jer me sve to sto si nabojao u vezi datog uredjaja toliko
snazno ne zanima, da nemam reci kojom bih to opisao, a svestan sam da je to trend i da me sve to polako "pretice", a imam 30 godina, imam znanje o tome, ali jednostavno imam jaku zelju da nemam dodir sa tim... !!!
...Facebook i iPhone su mi nekako obelezja u cijim se idejama i namenama ne pronalazim, ali ih
postujem kao postojece... ...kao i neke "ne vladine organizacije"...!
Cak sam na svojoj
Nokiji E51 iskljucio G3 jer neopravdano "zdere" bateriju,a i novac , onog momenta kad sam platio (15€) samo za
37 Mb protoka , a sad sprava radi i po 4-5 dana...kao ono sto i jeste u nameni - fuckin' mob telefon...!
(inace
to (15€) je ukupna cena za
FLAT net (30 dana) od 6 mbps/mesecno u NS,preko kabla) i nazvao sam
mob operatera i rekao da tu opciju
TRAJNO ukunu na mom broju!!!
No, da ne idem daleko,
ZA STA ce mi sve nabrojano na tom uredjaju, osim za duge "seanse" u toaletu posle pasulja "tetovca"...?!
Kapiram, odlazak u WC nije vise isti, kad umesto deklracija na deterdzentu i pasti za zube,omeksivaca i ostale galanterije i "spamova" iz "sanducica" imas LIVE acces, podrzavam to, to je zdravo za ciscenje...
Da, znam, hiljade ljudi koristi razne takve uredjaje...
Ali te stvarno pitam,
za sta to sluzi?!?
Kako izgleda zivot u kojem je to korisno,
ali BEZ ZAJEBANCIJE, te pitam...

.
Za sta ti to koristi....u "korisnom" smislu??!!?