da da zaboravih da napomenem da imaju portove iza... danas sam uzo srafilicu u ruke, posto vidim niko se ne javlja reko moracu na svojim greskama opet da ucim

pa vozi misko... doduse bio sam pedantan, nisam direkt srafio vec sam tanjom burgijom prvo izbusio do odredjene dubine, pa debljim vrhom napravio prostor za glavu holsrafa da upadne i onda srafio neke mat crne holsrafe koji su kao za drvo i knauf... jer stranice tog medijapana (sta je vec...) su 1cm i deluje mi dosta mekan, nisam hteo da slucajno od debljine srafa ispuca ili da razdvoji plocu... na bocnim stranama sam samo srafio uz svaku cosku po 2... i ti srafovi upadaju u prednju plocu i zadnju svuda simetricno...kasnije se ispostavilo da je i desni trebao da dobije isti "tretman" pa sam i njega `sakatio
ovako, sto se tice problema - po meni problem resen, ne prde vise, kik udara cini mi se bolje nego pre, nema nekih razlaganja u vibraciji, nasao sam i neke test frekvencije pa sam pustao te nize, (uglavnom kickovi) nemam osecaj da se gubi nekako, a i pre i posle srafljenja sam jedno 5 min kuckao u kutiju cisto da cujem kako zvoni, i posle srafljenja ne zvoni ni priblizno toliko suplje kao pre, deluje kao da je solid drvo, doduse desna malo utegnutije zvuci, verovatno zato sto je struja/pojacalo sa dugmicima i hladjenjem u toj kutiji...
e sad da li sam se zaj**ao sto se tice zvuka, ne znam, jer cini mi se kad vratim one potove (bas mid trebl) na normal,zvuk-odprilike je to - to... kontam da kad su izasle iz fabrike da su bile priblizno zategnute kao sad, i da to sto sam zategao (odprilike svuda istom silom - dok srafilica ne stane) ne moze da skodi...
da li neko ima slicna iskustva?