Thread: Kucni studio
View Single Post
Old 27-12-2011, 09:24 PM   #7
Placid Art
Junior Member

Default Re: Kucni studio

Ja evo posle odredjenog vremena se ponovo javlja... U toj prostoriji radim i miksam vec nekih godinu dana, nema nikakvog riverba tako da mi je to super, ima samo to oko dubljih frekvencijama... Ja samo hocu taj nesredjeno akusticki prostor da makar malo dodjeram, sto zbog makar malo boljeg zvuka sto i zbog nekog mog uzitka boravka u tom prostoru... Tako da, navikao sam se da mixam i produciram u losem prostoru, tako da ako bilo sta ubacim od apsorbera i bas trepova bice makar malo bolje... Samo sam pitoa za neki savjet oko tacnog nekog pozicioniranja svega toga, ali dobro nije frka. Mislim procitao sam tonu foruma i sajtova tako da ja znam otprilike dje bi to bilo ok postavit, ali eto rekoh jos neko misljenje da dobijem... U svakom slucaju, postujem vase misljenje ali isto tako i ne slazem u potpunosti, jer vi odje pricate o nekoj perfekciji i neznam cime, a ja pricam o makar malo boljoj akustici nego sto je trenutno
Opet zahtjevi ljudi se razlikuju, ja nisam previse zahtjevan sto se te strane tice, i nije mi frka da se namucim oko mix-a samo da ispadne dobar...
Eto toliko od mene...
Placid Art is offline   Reply With Quote