Thread: Kucni studio
View Single Post
Old 27-12-2011, 07:16 PM   #40
soundman
Member

Default Re: Kucni studio

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Ja imam dokaz da MOZE na slusalicama da se miksa,a ti nemas da ne moze!
Nisam rekao da je nemoguce. Samo da je neprijatno i zamorno.

Quote:
Kome uopste dokaz? Sta je bre ovo, sudjenje neko???
Covek tvrdi da su moji "argumenti" iz predubedjenja. Ja kazem da nisu.

Quote:
Sta ti covece isterujes sa svoja 43 posta?!?
Zar ovde kolicina postova ima veze sa tim sta se moze reci ili ne ?

Quote:
Napade coveka sa vise postova nego sto si ih ovde procitao, covek se tim bavi, od toga zivi, inzenjer je normalno da ce da prica sa stanovistva struke...!
Nisam ni u jednom momentu napao, vec iznosim svoje misljenje i stav, koji doticni gospodin konstanto zeli da diskredituje. Razumem da je to zbog toga sto mu je verovatno isplativije da postoji dogma. Ali ne vidim u cemu je problem da iznesem svoj stav za koji tvrdim da je moguc. NAravno da se slazem da je sa dobrom akustikom neuporedivo lakse raditi. Ali stojim iza toga da je bez akustike i te kako moguce napraviti odlican mix.

Quote:
Prihvati ili nemoj!
Naravno da necu. Mislim da ovde svi imamo pravo na misljenje i stav koji se zasniva na iskustvu. Kao sto ga gospodin Bogi ima iz svoje struke. Ja ga imam iz svoje.

I ne razumem u kom momentu ste se vi pronasli da stajete u zastitu gdina Bogija. Ja sam ubedjen da je covek izuzetno inteligentan i obrazovan i da mu ne treba vasa pomoc, a narocito u momentu kad ga niko i ne napada. Ja samo zelim da se ne diskredituje stav za koji iskustveno znam da je izvediv, nekim dogmama radi ko zna kojih interesa.
soundman is offline   Reply With Quote