Quote:
Originally Posted by soundman
Drago mi je ako je ne umanjujem. A naravno da mi jedini argument (pod znacima navoda) nije predubedjenje. Nisam ni u jednom momentu probao da umanjim koeficijent vase inteligencije, pa nemojte ni vi moj.
|
Ne trudim se da umanjim tvoj koeficijent inteligencije, niti mogu, niti zelim.
Quote:
Ponovicu ono sto sam vec tri puta ponovio,
|
Molio bih bez daljeg ponavljanja... ako je to sve sto imas da kazes na tu temu
Quote:
a vi nekako stalno to preskacete i pokusavate da me diskreditujete.
|
Ne ja...
Quote:
Cuo sam, imam, posedujem u kompjuteru odlicne i translatorne mikseve koji su uradjeni u prostorijama koje su male i akusticki netretirane. Ukoliko zelite da cujete, javite mi se private, pa cemo organizovati slusanje.
|
Od pocetka postoji podforum promocija radova, te ako si zainteresovan za misljenje clanova kako ti miksevi zvuce, obicaj je na forumu da se to publikuje tamo, potpuno je nepotrebno da ista dogovaramo, niti usaglasavamo...
Jedino ja ne mogu da ti dam misljenje za tvoje mikseve, jer nisam producent.... niti zelim time da se bavim.
Quote:
To su moji argumenti. Sa druge strane voleo bih da cujem vase "argumente" i predubedjenja zasto ste ubedjeni da to ne moze. Ja imam dokaze da moze. Imate li Vi dokaze da ne moze ?
|
Svoje sam argumente i stavove vec izneo ranije...
Ja nikom ne branim, ako nisi primetio, da miksa u nesredjenoj sobi, samo tebi licno nisam na forumu pruzio podrsku za takav savet i preuzeo tvoj stav o tome, tako da ne znam kakav problem imas sa tim i zasto ti je to toliko bitno....
Davati samo svoj primer ne moze biti argument u nekoj diskusiji koja se tice opstih principa, ja coveka koji ima ovu malu sobu NE ZNAM, te ne mogu da predpostavim da bi se on konkretno snasao u nesredjenoj sobi, a NECU da rizikujem i navlacim coveka da pokusava nesto sto nije, mozda, u stanju da uradi, a najverovatnije nije, jer ni ne treba tako da radi... zato je moj predlog slusalice... koje nisu limitirane po pitanju usavrsavanja... nesredjena soba jeste.
I ne vidim cemu sve ovo, rekao si svoje (ponovio vise puta), nisam se slozio, nisi me ubedio i cemu dalja diskusija?