Quote:
Originally Posted by psionic
E pa lepo je da se cuje iz prve ruke sta se tamo radi (na FDU), ako je i dobra skola, ne znaci da ce pojedinac da uspe da primeni steceno znanje... To zavisi od interesovanja. Uvek postoje bubare koje ce da urade sve za 10.0 i nece imati pojma sta su radili...
Bavim se mislju da ponovo pokusam sledece godine. Nisam mnogo mator, jedva da imam 34...  Da li je kasno za mene ..? Jedna od stvari koja mi mozda ide na ruku je sto licno poznajem Zorana Jerkovica, imao sam priliku da saradjujem letos sa njim, mada je resio da se penzionise!
Usao sam u taj svet pre 15 godina, mislim da sam prilicno dobar, ali jednostavno - ne mogu napred. Niko me ne shvata ozbiljno i treba mi nekakva "hartija" S obzirom da radim u pozoristu, upravo FDU je nesto sto bih trebao da jurim... Ali kad samo pomislim na taj test opste kulture 
|
pokusaj, neces biti najstariji koji je pokusao i upisao, takva diploma za takvo
mjesto ti treba, definitvno, ako nista, doci ce klinci koji su nesto zavrsili a ti ces im asistirati, biti manje placen ... Sto je vise ljudi sa smislenom skolom, bice nam bolji i koncerti, predstave, bendovi, orkestri, filmovi ... i nije bozije slovo spremiti taj prijemni.
ne treba iznositi hvalospijeve, ali treba da stoji istina da se na tom fakultetu ne prica suplja prica i ne placa uzaludno niti da se iz iste izlazi kao ne znam ni ja kakav bog za zvuk koji svima moze da uzme posao...