Quote:
Originally Posted by Kapo
Sad za sad imam ovu zvucnu, sE Eletronic M1C mikrofon i to planiram kopcati preko Tube Ultragain T1953 Beringerovog preampa,sad za sad nemam nista vise spravica, sem Axioma 61 i Beringer Truth B2031A
koje uskoro planiram mijenjati sa Adamima A7...
Da li ova kombinacija vrijedi cemu?
|
Oprema ne cini kvalitetnog produkcionog radnika! Nekome ni studio od 980k evra ne bi pomogao da bude producent, aranzer, ili slicno. A neko i sa najminimalnijim setup-om moze lepo da radi. To zavisi samo od tebe! Sve ostalo je samo nacin da ti ostvaris svoje sposobnosti, pa kad osetis da te "stara" oprema "koci u radu", tek onda razmisljas o novoj, boljoj itd...
Setup je sasvim ok, vrlo korektno i moze se lepo raditi. Licno mislim da ti je Ultragain
vece "usko grlo" od monitora. Ako poznajes dobro kako rade te kutije, pre bih ulaganja usmerio u
prodaju ultragaina i nabavku , recimo
GA pre 73 ili slicnog mic preampa, mada je ovaj u toj ceni, vec neko vreme apsolutni best buy! Dobices osetan napredak u krajnjem soundu.
Sam mic i karta su sasvim ok, i ultragain samo "gusi" ono sto inace mogu...
2031a je "govedja", lenja kutija,treba da je "poteras" da "prosvira" ali kad je dobro "naucis" kako radi, moze se sasvim korektno raditi...!