Thread: Emu 0404 PCI
View Single Post
Old 26-12-2011, 01:05 AM   #4
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Emu 0404 PCI

Quote:
Originally Posted by Kapo View Post
Sad za sad imam ovu zvucnu, sE Eletronic M1C mikrofon i to planiram kopcati preko Tube Ultragain T1953 Beringerovog preampa,sad za sad nemam nista vise spravica, sem Axioma 61 i Beringer Truth B2031A
koje uskoro planiram mijenjati sa Adamima A7...
Da li ova kombinacija vrijedi cemu?

Oprema ne cini kvalitetnog produkcionog radnika! Nekome ni studio od 980k evra ne bi pomogao da bude producent, aranzer, ili slicno. A neko i sa najminimalnijim setup-om moze lepo da radi. To zavisi samo od tebe! Sve ostalo je samo nacin da ti ostvaris svoje sposobnosti, pa kad osetis da te "stara" oprema "koci u radu", tek onda razmisljas o novoj, boljoj itd...

Setup je sasvim ok, vrlo korektno i moze se lepo raditi. Licno mislim da ti je Ultragain vece "usko grlo" od monitora. Ako poznajes dobro kako rade te kutije, pre bih ulaganja usmerio u prodaju ultragaina i nabavku , recimo GA pre 73 ili slicnog mic preampa, mada je ovaj u toj ceni, vec neko vreme apsolutni best buy! Dobices osetan napredak u krajnjem soundu.
Sam mic i karta su sasvim ok, i ultragain samo "gusi" ono sto inace mogu...

2031a je "govedja", lenja kutija,treba da je "poteras" da "prosvira" ali kad je dobro "naucis" kako radi, moze se sasvim korektno raditi...!

Bockie is offline   Reply With Quote