Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
hvala na odg, iako nisam pitao konretno za mene vec da ljudi podele iskustva, ipak ima mladih koji su mozda u nedoumici da li da upisuju...
znaci u svakom slucaju bilo sta da upisujes, jedini nacin da to kasnije debelo unovcis i materijalno i u karijeri je da se cimas i guras, pruzas ruke bitnim ljudima na svim mogucim konferencijama i sastancima, pa mozda nekog i zainteresujes da te "primi"... i da eventualno kasnije ako se dobro pokazes i preuzimas inicijativu i ostvaris ime u poslu... a diploma... mozda te nekad neko i pita cisto da proveri zasto si na tom poslu... 
|
Pa dobro, nisam bas mislio da je diploma cisto u svrhe pokazivanja. Ona je tu da bi tebe i tvoje znanje shvatili ozbiljno...
Quote:
Originally Posted by bole
Jednostavno je, ako nisi spreman spremiti takav ispit na faxu koji prima 8 ljudi na godinu, nije fer da prodjes ako nisi spremio i uzimas mjesto nekom ko bi za to bio spreman. Mislim da je takav test na takvom smjeru za koji je zainteresovanost ogromna, neophodan.
FDU drzi do toga da ne prima 30 umjesto 8 ...iako bi sto vise primljenih bilo vise novca njima, drze standard.
|
Ma sve je to u redu, naravno da je neko takvo znanje neophodno, ne sumnjam da je to sve dobro da se zna, za nekog kompletnog dizajnera zvuka, ipak je to fakultet, ali ostaje problem 8 ljudi po godini, sa navalom tipa 50:1 (mozda je i gore, ne znam) Ja nisam ni pokusavao upravo iz ovog razloga. Mozda sam pogresio, do sada bih sigurno upisao da sam bio uporan, ali eto, obeshrabrujuce zvuci...
Visa eltehnicka u Beogradu (VETS), je jedna alternativa, dosta toga se nauci o samoj fizici zvuka, dosta je akcentovan eltehnicki aspekt, a opet, diploma te skole nije bas za bacanje. Svi ti SAE i slicni privatni poduhvati su mi malo tipa "aj da te naucim, znaces ti sve sto treba", ali mi nekako nisu... Podsecaju me nekako na neki kurs u "Braci Stamenkovic"...
Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Sa' ce izbori, cekaj...bice primano i po 50...trebace za stedljivi, "krizni" budzet...

|
Haha, eto prilike nama propalicama, da pokusamo ponovo

Gde li sam zaturio one pare, sto sam dobio od prodaje bubrega...