Quote:
Originally Posted by boggy
Naravno. Ne vidim nista lose u tome, jer ni ti ne bi poducavao nikoga za badava... drugi je problem sta skole nude u zamenu za novac.
Druga je stvar sto postoje samo one privatne skole kod kojih postoji (nesrazmerno velika) potraznja za njima... nisam primetio da je iko otvorio privatni matematicki fakultet...
|
Itekako vidim problem u reči "JEDINI". i sam sam se opekao jednu godinu na BK, navučen pričama o solfedju i klaviru 4godine i malom broju studenata. Umesto 12, upisali su 27 učenika i natrpali nas sve u isti fond časova, prostorija i profesora kao za 12oro, a svi smo platili istu cenu. I to za šta? Da bi nam šef katedre držao predavanje o midiju tako da jedino skontaš da on u stvari ne zna o čemu priča. A ko je sve i kako završavao tu diplomu, to je već neukus pričati. opet, čast izuzecima.
U jedno sam siguran - old skul školovanje za zvuk (studijska praksa i prašinarenje), je mnogo efikasniji metod, naročito za eliminaciju budala i istripovanih klinaca koji su zalutali u tu priču i imaju pogrešnu ideju o kaovom poslu je reč. O ovome realno znam puno jer mi već 2 godine stoji otvoren oglas za šegrtovanje u studiju, i sam bog zna kakvih je sve likova prodefilivalo tuda, i kako su skoro pa svi potpuo pogrešno skontali priču. Sad kad pomislim koliko sam klinaca u stvari uspešno odgovorio i drugačije usmerio, mogo bi komotno dobiti i neku plaketu od nepostojećeg strukovnog udruženja