View Single Post
Old 23-12-2011, 04:21 PM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Privatne skole audio produkcije

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Naravno. Ne vidim nista lose u tome, jer ni ti ne bi poducavao nikoga za badava... drugi je problem sta skole nude u zamenu za novac.

Druga je stvar sto postoje samo one privatne skole kod kojih postoji (nesrazmerno velika) potraznja za njima... nisam primetio da je iko otvorio privatni matematicki fakultet...
Itekako vidim problem u reči "JEDINI". i sam sam se opekao jednu godinu na BK, navučen pričama o solfedju i klaviru 4godine i malom broju studenata. Umesto 12, upisali su 27 učenika i natrpali nas sve u isti fond časova, prostorija i profesora kao za 12oro, a svi smo platili istu cenu. I to za šta? Da bi nam šef katedre držao predavanje o midiju tako da jedino skontaš da on u stvari ne zna o čemu priča. A ko je sve i kako završavao tu diplomu, to je već neukus pričati. opet, čast izuzecima.
U jedno sam siguran - old skul školovanje za zvuk (studijska praksa i prašinarenje), je mnogo efikasniji metod, naročito za eliminaciju budala i istripovanih klinaca koji su zalutali u tu priču i imaju pogrešnu ideju o kaovom poslu je reč. O ovome realno znam puno jer mi već 2 godine stoji otvoren oglas za šegrtovanje u studiju, i sam bog zna kakvih je sve likova prodefilivalo tuda, i kako su skoro pa svi potpuo pogrešno skontali priču. Sad kad pomislim koliko sam klinaca u stvari uspešno odgovorio i drugačije usmerio, mogo bi komotno dobiti i neku plaketu od nepostojećeg strukovnog udruženja

Last edited by Arthur; 23-12-2011 at 04:24 PM.
Arthur is offline   Reply With Quote