View Single Post
Old 23-12-2011, 07:23 AM   #7
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Privatne skole audio produkcije

Ej, ali ja moram prosto da nesto kazem vezano za akademije, a posebno te drzavne. Mada skidam kapu ljudima koji ih zavrse i "ostanu svoji".
Neke skole postujem, samo zbog nekih imena, jer znam da ljudi imaju debelo iskustvo,a neki su i clanovi su ovog foruma i znam da znaju znanje!

Imam jako puno prijatelja u NS sa raznih akademija (umetnickih) i burazer moj je studirao likovnu i td...

Po(j)enta je da uglavnom, onog momenta kad osete da nesto "znas" da u necemu "ides ispred" , mometalno naleces na "noz" i bivas sjeban ili cak izbacen,znam i za takve, ajde da se lepo izrazim - nateran da odes...!

"Tamo su kuce od cokolade" i nikako da kazes da su od marmelade jer si gotov, jer cim shvate da nesto malo hoces da pokazes, momentalno 'seca knezova"...!

Mediokriteti prolaze sa najboljim ocenama i najmanje prcanja. Za talente mesta NEMA! Uostalom, vecina drzave je takva, ali moram i to da napomenem, baska toga sto i ako "udjes u masinu" i masina "ti udje" i dobijes glupi papir, u sadasnjim uslovima ( a Boga mi, i narednih ... pa sigurno i najmanje 10 godina) taj papir mozes da stavis duboko pozadi...!

E sad, ako si drug clan, mozda i za mandata nesto uradis... Budes skolski domar (zaduzen za kulturu)...

Hocu da kazem, ne znam precizno koliko kosta godina, ali se meri u 6 cifara, u svakom slucaju, nema promasenije investicije od toga, bar je ja kao dipl.ek. nisam jos spoznao...!
Sada, ovde, nema vece gluposti od visokog skolovanja! Nonsens 110%...!!!

Mozda ce to vremenom doci na svoje, ali zivot ide, pa tek , sve i da sada bude nesto dobro (u sta licno zestoko sumnjam), tek ce deca nesto da osete...

Last edited by Bockie; 23-12-2011 at 08:12 AM.
Bockie is offline   Reply With Quote