Re: Prelazak na MAC-a Savjeti !!!
ja sam to skoro napravio, na mom intel core quad 9300. ii mac os x 10.6.3. navikao sam se za dan, kasnije jos naravno upoznavanje trazenje, na kraju nemam sta vise dirati. nema virusa, nema refrehsa, programi sve sto je potrebno za rad. muzicku presonus firewire sam prepozna, stabilno, i logo9. pobrisao sam i protol9, i mix bus,, ma sasvim mi dovoljan L9. da ne bih tamo gubio vreme i ucio neke stvari, bolje se samo prema jednom okrenuti i mozgati. a tutroriala ima pun net. u PCI mi werlise kartica i radi net. imam skystar hd2 nju nece da prepozna zato sto i nema drajvera za mac. 3gb rama ostalo od pre posto win sam uvek koristio i onako nije mogao 32bit vise prepoznati msm i na muzicke programe al bih dodao jos sad rama posto je snow leopard 64bit.
i sovim gore se slazem za plugine.. na winu brate ako sam mogao pokrenuti par kontaktata to je to, a ovde ucitao ih 8 i nist. a da ne pricam za projekte koje sam otvarao i vidjao preko 300plug u njima na mixeru jbt a procesori mi ni do 40 posto opterecenja tako ladno mogu radit 99god jos muziku, jer ne vidim sta vise treba kad svega viska a zavrsis sa 300plug stvar.
znaci nema sta, kad i imao para ne bi ni ja zalio na org MAC komp . za sad nemam, a ovo radi kao da je pravi mac. poz
Last edited by branoy; 22-12-2011 at 04:45 PM.
|