View Single Post
Old 20-12-2011, 10:17 PM   #9
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Zvucna 2-In_2-Out

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
........
Jedino sto ne volim te breakout kablove... ......
E daaa,.... .....TO! Breakout kabl!!!!... Na Lynx prvo treba zameniti konektore na breakout kablovima. Kablovi i nisu toliko losi, ali originalni konektori su mi jedva ulazili u Neutrike na mojim kablovima.
Znači, ja sam svoje odavno promenio od kada sam našao hladan lem ne jednom kanalu na konektoru fabrički zalemljenom u Lynx Studio.
E sad, ko voli... ne bi bilo hrđavo zameniti i kablove i konektore ozbiljnijim (parče WanDamme mekanog multicore 4x2p nije jeftino ali ko voli....).

To je ukratko i jedina moja ozbiljna zamerka na L22.

Meni lično 150EUR jeftinija (po belom svetu) i nešto lošija kartica nije odmah signal da treba da trčim da je kupim, pogotovo ako je cena za L22 tako povoljna u Artistu (nadam se da je aktuelna)... pa lako može da se desi da na kraju razlika bude i manja, ako bude ikakva, kada karta stigne u BG.

Takodje, ako ne bih išao na nešto što je u svemu bolje od Lynx, pa neka košta i duplo više para (od cene u Artistu), pre bih se okrenuo RME-u ili čak možda i nekom E-MU-u (ako pričamo o merenjima)... s obzirom da tako ne moram da budem "prvi u selu" koji je ima (i možda proklinje sam sebe zbog toga)

Možda sam imao sreće sa L22, ne mora da me prati sreća dva puta.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 20-12-2011 at 10:21 PM.
boggy is offline   Reply With Quote