Quote:
Originally Posted by Big Bockie
|
Nije pokojni. Nije odao nikoga, zapravo nije ni rekao ništa suvislo, a kamoli konkretno. To što je javno pomenuo Tadića i specijalnog tužioca, to su opšta mesta. Ni Tadić ni Radisavljević se ne sekiraju zbog toga, ne sekiraj se ni ti
Quote:
Originally Posted by Arthur
a što bi mi pa štedeli Sokoj?
|
Pa ko kaže da treba štedeti SOKOJ???? Ja to nisam ni pomislio, a kamoli napisao
Quote:
Originally Posted by Arthur
Sokoj uzima pare svima (osim Tijaniću) i manje više, ne daje nikome, osim dragim&bližnjim, po nekoj samo njima znanoj logici.
|
Logika je jednostavna. Možda je patetično, možda je i nepristojno, ali citiraću jedan razgovor sa mojim pokojnim kumom Delčom (pre par godina je bio muzički urednik TV Metropolis):
- Jebote Vasilije, znaš ko me zvao i molio da mu nabudžim broj emitovanja u košuljicama za SOKOJ?
- Dejan Cukić?
- Hahahaha Vasilije, pa kako ga ubode tako iz prve?
Kraj citata.
Stvari funkcionišu upravo tako i upravo svuda. I probaj da zamisliš na šta liče telefonski pozivi od strane (recimo) Dinkićevog kabineta muzičkom uredniku Radio Zaječara ili bilo koje stanice u kojoj njegova trenutna političkoekonomska organizacija ima kvalitetnu "bazu"
Mislim, SOKOJ je u svemu tome smešan igrač. Njihov greh se svodi na to što zatvaraju oči i ćute ko pičke kad dobiju nebulozne košuljice od emitera. I to je greh, naravno, ama mi je skroz bez veze kad bilo ko bilo koga optužuje koristeći pogrešne argumente.
Pozdrav,
Vasa