Quote:
Originally Posted by quake2
Evo ja cu druze Znace,mada retko komentarisem tudje radove,mislim da ces ti kritike prihvatiti bez sujete i da ce biti od koristi,zaista iskreno to mislim.Ideja kao ideja meni barem moze biti vrlo zanimljiva ali si i sam svestan da u celoj toj prici komercijalni trenutak ne postoji  i kontam da ti to nije narocito bitno.Sto se aranzmana tice,previse imate tih nekih stopova i zastoja,mora to malo tecnije.Bubanj je prilicno supalj i ne nosi pesmu,a lepse bi sigurno i uzbudljivije bilo da nije tako...pricam i o zvuku i o svirci (ako je svirka,nebitno).Najvise bode usi dist gitara snimana ili sa nekog line out-a ili sa procesora,ili vec neka slicna kombinacija,uglavnom dosta "demo" i ne moze da prodje ono kao neki fazon.Efekat na glasu je presrafljen  .Ima tu jos dosta da se radi,za pocetak te neke najhitnije stvari.Pohvale za trud i istrajnost  .Pozzz
|
Hvala dru?e Quake. Uskoro počinje "pravo" snimanje ove pesme i svaka kritika je dobrodo?la. Bubanj će dobiti novi aran?man, upravo si potvrdio ono ?to je i nama jasno (btw, svirka je u pitanju, iz par tejkova, sa vrlo malo strečovanja na par mesta). ?to se tiče gitara, verovatno ćemo se ipak opredeliti za definisani aran?man pre nego za ove improvizovane upadice. Naravno, neće biti komercijalno (neće imati mnogo vjuova

)... Sad sam hteo da napi?em
za?to mi to u stvari snimamo, ali tu sam uleteo u nedoumicu. Ako se setim nekog pametnog razloga, reći ću ti.