Thread: PowerMate 600
View Single Post
Old 11-12-2011, 11:17 AM   #6
djovan
Junior Member

Default Re: PowerMate 600

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
Neće biti nikakvih problema, samo ne shvatam kako mo?e? slu?ati jedan zvučnik, to je kao da ti neko zatvori jedno oko i pusti te da proceni? daljinu, ja ne mogu da sviram bez stereo postavke.
Voleo bih da mi neko objasni Dynacord psihologiju, nema skupljeg i lo?ijeg miksera, a prodaje se kod nas bolesno, pritom su ljudi ubedjenja da je to vrh...
Mislim da je to stvar navike, dobro neću na jedan raditi nosnicu i drugi.
A htio sam reci da je stvar navike s tim mixerim, ja jednostavno mogu odmah prepoznati ako nije dynacord jer mi je totalno razvalio uho i sada nije stvar vrha kvalitete već samo navika samoga sebe.
To mi je postalo jasno kada sam promijenio zvučne kutije, naime dao sam uraditi vrlo kvalitetne kutije i sada kada radim na njih one meni zvuče (ne kako sam navikao) a komentari su sa strane da je zvuk mnogo jasnije i bolji a meni samome bas i nije. E opet kada gledam na eqvilajzer na njemu sam vratio sve u normalu s novim kutijama, sta je normala? pa sve oko sredine, dok sa starim kutijama sam morao tjerati trebl do skoroga maximuma a bas skoro oko nule. Tako da mi je to neki pokazatelj da su ove kutije nove bolje.
Molim da se znalci ne uvrijede to je moj osobni stav
djovan is offline   Reply With Quote