View Single Post
Old 29-11-2011, 01:17 PM   #61
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: Pojacalo za NS10

Pa evo upravo testiram zadnjih dana moje ns10+mackie i adame 2 modela kod mene ne bih li promijenio mackie jer su mi dosadili.. Vise sam ocekivao od adama s obzirom na hype koji ne jenjava evo godinama! Jes adamov pristup nesto vise 'klinican' od mackie-a.. Al kako imam ns10 kome adam ne moze bas da pridje po tom pitanju i po mom misljenju, kapiram da mi adam ne treba (makar ne ove jeftinije serije)..

Druga stvar: Osim sto na mackie bolje cujem doziranje kompresije kao i ti, (mozda samo pusta navika) koliko god da mu je membrana, tj pasivni radijator sporiji i ima 'meksi' zvuk od adama opet bolje razaznajem stvari kod konkretno kick drumova.. Ne znam jel do mog para usiju ali na adamima mi vecina kickova zvuci dobro a ustvari to nisu kad se spustim do auta i pustim (opet cesto kompresija)...

I mackie je detaljniji zvucnik overall... Ali opet.. Posle godina iskustva sa mackijem dolazim do zakljucka kao da je on tracking monitor.. Dakle poprilicno 'udoban' za neko duze slusanje ali isto prasta greske kao i svi zvucnici u ovom price rangeu izgleda..

Nisam pametan na sto drugo da predjem a da ne dajem 4000e koje nemam.. Kao sto rekoh gore dynaudio mi se vrti po glavi ada jos poslusam iz cjenovnog ranga, pojma nemam....

Last edited by Rhino; 29-11-2011 at 01:27 PM.
Rhino is offline   Reply With Quote