Quote:
Originally Posted by Big Bockie
?!?
Imao si verovatno neko lose iskustvo, ili je neko "po narudzbi" ogolio sve da bi bilo jeftinije...
Njime covek gura Jamane NS 10 i Tannoye samo ne znam tacno koje, ali neko zlo...
Radi se o jednom komadu pojacala iz njihove prve serije, iz '87., a tad je i kupljeno, kostalo je 3 gomile para, i svaka para zaista svira...ali neka sad...ima link gore, pa vidi kako rade, to su skupe sprave matori...
|
Imao sam vise Korato ampova i preampova Matori,znam da su skupi,dobro sam se oznojao dok ih nisam kupio,a isto tako dok ih nisam prodao kasnije, jer nisu bas cenjeni medju Audiofilima.Gospoda Kosta i Toma su ubedjeni da zvucnicki osigurac "krade" od zvuka pa ga nisu ugradjivali jer im je svaki detalj bio bitan u zvucnoj borbi sa ampovima drugih firmi,ali to ne sprecava nas da ga naknadno ugradimo,mada je pitanje koliko ce u nekim situacijama pomoci(drugaru crkao driver od 500evra,bas sa tom crnom mrcinom).Sto se zvuka tice taj matori tranzistorac je skroz korektan,a vise nego odlican u usporedbi sa "studiskim" ampovima u toj klasi.Sve u svemu vredi ga kupiti polovnog jer se nalazi za otprilike 200-300evra (iako samo u delovima kosta duplo vise),odneti ga pouzdanom majstoru da ga pregleda,ugradi osigurace i nema nista bolje za te pare.