View Single Post
Old 26-11-2011, 09:48 PM   #4
quake2
Banned

Default Re: Pojacalo za NS10

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
?!?

Imao si verovatno neko lose iskustvo, ili je neko "po narudzbi" ogolio sve da bi bilo jeftinije...

Njime covek gura Jamane NS 10 i Tannoye samo ne znam tacno koje, ali neko zlo...

Radi se o jednom komadu pojacala iz njihove prve serije, iz '87., a tad je i kupljeno, kostalo je 3 gomile para, i svaka para zaista svira...ali neka sad...ima link gore, pa vidi kako rade, to su skupe sprave matori...
Imao sam vise Korato ampova i preampova Matori,znam da su skupi,dobro sam se oznojao dok ih nisam kupio,a isto tako dok ih nisam prodao kasnije, jer nisu bas cenjeni medju Audiofilima.Gospoda Kosta i Toma su ubedjeni da zvucnicki osigurac "krade" od zvuka pa ga nisu ugradjivali jer im je svaki detalj bio bitan u zvucnoj borbi sa ampovima drugih firmi,ali to ne sprecava nas da ga naknadno ugradimo,mada je pitanje koliko ce u nekim situacijama pomoci(drugaru crkao driver od 500evra,bas sa tom crnom mrcinom).Sto se zvuka tice taj matori tranzistorac je skroz korektan,a vise nego odlican u usporedbi sa "studiskim" ampovima u toj klasi.Sve u svemu vredi ga kupiti polovnog jer se nalazi za otprilike 200-300evra (iako samo u delovima kosta duplo vise),odneti ga pouzdanom majstoru da ga pregleda,ugradi osigurace i nema nista bolje za te pare.
quake2 is offline   Reply With Quote