View Single Post
Old 26-11-2011, 04:51 PM   #26
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Ho,ho,ho,ho.....sada tek videh da si i ovo napisao.....hi,hi,hiiiii....Posle svega sto si pisao o Eurosongu ja bih na tvome mestu najradije slagao da nikada nisam bio tamo i da nemam pojma sta je to uopste.I usput da ti kazem da je taj Bebin nastup bio bezvezniji cak i od Joksinog a pesma dosadnija i od one cuvene DJuuuuuuuli.Koji ste ono bili na tabeli?Poslednji?...ccccc....pitacu te za savet kada budem hteo da idem tamo i tako visoko se plasiram
Eto vidis, ti bi slagao da nikad nisi bio tamo...a ja nisam. A zasto bih..?

Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ?????
A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super!
Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici !
Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu!

A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...
DaBear is offline   Reply With Quote