View Single Post
Old 25-11-2011, 04:47 PM   #27
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
....svima je jasno da Joksimovic ide na Eurosong zato sto je ON to tako odlucio
Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.

Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Ih,prosto ne verujem da si pao na tu pricu o STEDNJI...isuvise te cenim vise od toga,sta god ti mislio.Koliko bre kostaju sva ta gostovanja partiskih muzikanata pocev od Kikija pa nadalje po trgovima?Koliko smo koridora 10 mogli od toga do sada da napravimo?....bespredmetno je pricati u pravcu u kojem nas RTS navodi da pricamo.
Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije? Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama

Pozdrav,

Vasa