Quote:
Originally Posted by Nemania
Konktaktirao sam Mix, pa mi nije jasno sledece: Sto se tice tog ibaneza kojeg planiram da uzimam, u mitrosu je 35000 (ali ga nemaju) a kod njih 42000 (nemaju na lageru ali moze da se naruci i ceka se 15-20dana)..Kako to da je kod njih skuplji za citavih 70e, a uvoznici su?
|
To je stara "fora" koju Mitros koristi, a namenjena je prckanju konkurencije i ljudi koji zele da kupe nesto. Ako bi je i nabavio, bila bi sigurno skuplja. On to stalno radi, koliko su me puta izjebali, kao jeftinije i sve, i odes tamo i "juce prodato" i te čuruške fore...
Sto se cena tice, svi stalno kada koristite popularni strani sajt koristite ENGLESKU verziju, sto potpuno
ne oslikava nista, jer kada kliknes na eng. zastavicu , dobijes cene u GB sto nema veze sa EU cenama.
Dakle uvek dodas "/de" (ili klik na nemacku zastavicu) da bi dobio
cene u DE odnosno EU...
A cena je
428€, pa je tako cena od 420€ koju ti daje Mix - odlicna i potpuno realna! Samo napominjem sve ovo, ali
nemam veze sa tom radnjom.
Quote:
Originally Posted by Nemania
I glupo je jos to sto ne mozes ovde u Srbiji prvo da probas par gitara koje te interesuju, pa da izaberes jednu koja ti najvise odgovara, nego mora ovako "na slepo"..Sta ako komad nije dobar, ako elektronika ili vrat nije kako treba..?
|
Ne moze neko da uveze 7000 gitara i ceka 7000 godina da ih proda... Malo smo i jadno trziste a ima ko je za to kriv...