View Single Post
Old 18-11-2011, 12:39 PM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Uvoznici Ibaneza za Srbiju

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
Konktaktirao sam Mix, pa mi nije jasno sledece: Sto se tice tog ibaneza kojeg planiram da uzimam, u mitrosu je 35000 (ali ga nemaju) a kod njih 42000 (nemaju na lageru ali moze da se naruci i ceka se 15-20dana)..Kako to da je kod njih skuplji za citavih 70e, a uvoznici su?
I glupo je jos to sto ne mozes ovde u Srbiji prvo da probas par gitara koje te interesuju, pa da izaberes jednu koja ti najvise odgovara, nego mora ovako "na slepo"..Sta ako komad nije dobar, ako elektronika ili vrat nije kako treba..? Posto traze avans, znaci bez obzira na to moram da kupim kada stigne...stvarno ne razumem njihovu logiku.Smorio sam se skroz sto se tice potraznje gitare ovde kod nas.
tako shto se mitros trudi u svemu da bude najjeftiniji, i kupuju od mixmusica ibanez, kao i od marica mxr i tome slichno, ali su opet jeftiniji.

a ovo za probanje gitara i to, to ti je problem oduvek bio u srbiji.. sad je stanje malo bolje.. probaj da nadjesh u oglasima polovnu tu gitaru ili se nadaj najboljem.. ja sam 2 puta imao srece, da kazem.. dodushe moje su djitre koshtale dosta vishe i custom shop su tj ruchni rad pa je bila mala mogucnost da neshto ne valja na njima.. u ovom cenovnom rangu jedino mozesh da se molish bogu ili datrazish na drugom mestu
HeatMan is offline   Reply With Quote