Quote:
Originally Posted by Reinhardt
........
ali opet..
vjerujem ti da si probao i uvidio da u jednom segmentu jednostavno nije išlo, nije imalo smisla
......
|
Bilo mi je to previse para za ulaganje, kako sam vec implictno rekao. Posto je cela prica bila sa covekom koji bi te transformatore motao, i koji je ozbiljno u tom poslu, njemu je isto bilo previse rizicno da kupi tonu transformatorskog lima od mu metala (ili koliko vec minimalno treba) od nemaca da bi proizvodio audio trafoe. Tako sam i shvatio da na isti nacin funkcionisu ostali proizvodjaci audio transformatora, uloze novac u materijal koji najverovatnije nikada nece potrositi, i sa dobrom prodajom taj se ulozeni novac vrati s obzirom da transformatori nisu jeftini.
Proizvodnja audio transformatora u svetu i dalje postoji, mogu se kupiti, postoji i izbor... daleko od svake nestasice. Meni je bio problem sto mi je transport u Srbiju skup jer je velika tezina... sto ne bi bio problem ako sve ostane u Srbiji, ali posto je ideja bila o izvozu, ispada da se dva puta placa (skup) transport za istu stvar, sto je neekonomicno, odnosno ne moze se zanemariti. Jeftinije je teske delove proizvoditi ovde, kako vec radimo za mrezne transformatore i kutije. Sve ostalo uvozimo.