Quote:
Originally Posted by dream-team
Mac Pro - 8 core Intel Xeon 3.0 Ghz,16 GB ECC RAM,4x1TB SATA2 HDD,ATI Radeon 2600,Superdrive,24-inch Apple Cinema Display,Apogee Ensemble,Logic Pro 9,Pro Tools 9 HD Accel 3
|
Lepo!
Imam ISTU MASINU 2X 4core XEON, ali na 2,66ghz, i "samo" 4 giga RAMa koji mi je potpuno dovoljan za LOGIC PRO 9xx, koji obozavam, i koji me nikada nije izdao, a ovi sto "ne vole" MACove (kiselo grozdje) neka se i dalje bave turistickim agencijama, samoposlugama i apotekarstvom (farmacijom) i neka uzivaju u svojim windows PC-ima, nemam nista protiv.
Do sada nije mi nijednom "pao sistem" a o virusima i ne razmisljam. Priznajem, ne razumem se u racunare, ja sam skromni kompozitor i aranzer, i za sada ne osecam potrebu da menjam komp, jedino bih dodao jos jedan monitor (imam ViewSonic 2626 - 26 inca) a dodai bih jos jedan slican, jer mnogo radim sa simfo farbama, a usput i pisem gomilu nota i partitura, pa mi treba...Inace interface mi je RME FireFace 800, bolji mi ne treba (vidi u SOS-u koji je dobio godisnju nagradu)
Dakle, skromno, ali ja zadovoljan (za sada) ah, zaboravih da spomenem i MacBook, to mi je za "letovanje" i za plazu...