View Single Post
Old 13-11-2011, 04:45 PM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: ljudi pomagajte!!? :(

dabear skola zavrsena, 10 god u smecu!!!

pazite sad ovako??
logicno pitanje.. ako je sve damage osteceno il zarazeno, sta sad da ja radim??

spasao sam neke mp3, i tako to al to sve ono bas sto mi nije potrebno kao od DAW preko 500gb..
resio sam da izbrisem sve te godine na njuma. kako je najbolje odraditi format svih particija? iz windowsa jednog ovog sto sam podigao da vidim ostale particije znaci po redu format jedan po jedan hd i paerticiju.. ili iz windows7 kad pokrenem?

kada zavrsim sve to, ubacicu win7 instal dvd i iz njeg format i ovaj win7 koji sam podigao da bi svi diskovi i particije bili cisti.

i onda cu instalirati prvi win7, pa drugi i jos 2 kako mi je pre i bilo, odvojeno za muziku i ostalo..

znaci sve od 0. sad se pitam ako ja to sve sredim, msm nemam sta mnogo za pocetak, instaliram win7, neke stvari i cubas5. Dali ako ubacim ove DVD sto sam spasio (nesto malo skroz) ce mi opet sve ovo cisto na HD zaraziti i opet sve unistiti?? neznam vise sta cu

evo dve slike. od svih nekih rar kliko sam pa da vidim hoce li bar nesto,, u jedan mi je usao i u njemu pod CRC32 imaju dole brojevi, znaci da radi, a na ove sto su osteceni i sve u njima stoje pod CRC32 sve 00000 ,, znaci nule
Attached Images

Last edited by branoy; 13-11-2011 at 04:48 PM.
branoy is offline   Reply With Quote