vasko druze sad sam izgubio svu volju za ovo sto si napisao. verujem da je to sve sto si napisao.
isplatil se bar narezati na dvd-e Mp3 i ono ponesto sto radi?? dal je i to zarazeno iako radi?
sve particije cu morat ako to bar spasim formatirati na full, da ocistim svaki disk i sve. znaci nece mi ostati nista

ee kud mene nadje taj crv
i kad podignem novi win7 na jednu kasnije od sveg ovog 10god cu imati prazan cubase .. kom sam ja skrivio brate.!!
savet svima ovde ljudi spasavajte sve s kompa sto vam je vazni inace desice vam se ko i meni. ovaj crv unisti svee u kompu, sve particije i sve osteti. nema veze sto je tamo drugi sistem, on ide redom po diskovima. nema dalje.
BROJ 1 CRV.
danas ustao i gledam projekte jedno 70gb, semplove, loopove sveee.. i plakao bi.
nisam znao za ovaku stvar da moze ostetiti i na drugim particijama i sistemima.. uvek je bilo ako bude kakvog smeca il nesto osteti desi se samo na toj particiji il na tom sistemu, ostali sistemi su radili besprekorno. da sam znao za ovako nesto uzeo bih davno usb hd i backup. al nisam znao.