Hvala na kritikama!
@Surfer - potpuno si pogodio, u analitickom smislu, duh tj. fazon kako je ovo trebalo da zvuci. I slazem se da je jako razlicito od danasnjeg mainstream-a, koji se i meni nesto preterano ne dopada. Ali, kao i svaka dobra muzika danas (bar iz mog ugla), osudjena je na marginu...
Produkcijski je EP sastavljen od nekoliko razlicitih producenata - Kev Choice, Aagee of the Hieroglyphics and Souls of Mischief, Joe Scudda, itd. Fakticki Oakland hiphop scena koja se meni back in da dayz

jako i svidjala.
Glavni manager ovog EP-a je lik koji je bio manager Del the funky Homosapien-u.
Moram priznati i da je Ken Lee uradio super mastering - on je inace specijalzovan za hiphop. Ako nekog zanima, osim blagih eq korekcija i podizanja opsteg nivoa tj loudness-a nisam primetio neku veliku razliku u odnosu na moje mixeve...malo da se pohvalim hehe

Ono sto je super odradio je ta blaga kohezivnost svih mixeva jer su imali poreklo od razlicitih producenata.
@Geronimo - shvatam te sta hoces da kazes, ali licno smatram da je ta "bombasticnost" nesto sto pripada producentskom delu posla, ne? Enivej, na kraju ipak moras da slusas klijentove zahteve i da on bude zadovoljan finalnim mixom - da sam se ja pitao 100% neke stvari bi drugacije zvucale, ali i ovako sam jako zadovoljan.