Quote:
Originally Posted by awacs
Pa dobro, ta stvar je baš onako dušu dala za vežbu izgovora. Vidi se da je Sting nekad bio učitelj  Da, ta zgrada je već tad postojala (ona na keju, između Pravnog i Poljoprivrednog). Ja sam valjda bio u trećoj generaciji koja je tamo slušala nastavu. Hehe, znači i ti si iz plemena  Jesi li diplomirao ili si poput mene samo "eksperimentisao"?
Za sad od forumaša znam da je Dejo Vučković diplomirao engleski. On pak ima jedan odličan savet za sve koji bi hteli da se bave poslom koji je tema Rumskog Foruma - kaže im da prvo uplate neki kvalitetan kurs engleskog jezika, a da tek posle razmišljaju o opremi koju bi trebalo da kupe.
Pozdrav,
Vasa
|
Da, to je ta divna zgrada, videh je prekjuče na TV-u - levičari drže plenum u amfiteatru...
Ja sam diplomirao, ali ne koristim diplomu već petnaest godina. Ostao mi samo nadimak među grafičarima - Profo.
Tačno kaže Dejo Vučković, to znanje dobro dođe za čitanje stručne (a i ostale) literature, nije loše ni za kontakte sa raznim poslovnim saradnicima preko grane, itd. A eto i za domaće bendove koji pevaju na engleskom (npr. Mothership Orchestra) jedan član sa znanjem fonetike bi zlata vredeo.