Quote:
Originally Posted by Rhino
Ok, hvala..
Probacu sjutra da obidjem jos neku radnju, (mada sam obisao maltene sve tuda) da nadjem nekako te stalke a da ne moram da vozim u bg.
Sa stolom istina i nemam neki manevarski prostor sve i da ne smeta mjerenjima..
|
U pitanju je kompromis, ja uvek pricam gde su ozbiljniji problemi a uradi se ono sto se moze... svakako zvonjava stalaka nije sada ozbiljan problem... u tom smislu ja imam neku aktivnost ovde.
Ako moze, moze.... ako ne moze ... a nek ne moze.
Ako zvucnici moraju biti na stolu i nemas stalaka, ok... sad imas mikrofon postavi ih tako da sviraju sto bolje na stolu, a stalke namestaj drugi put.
s tim sto sada moras pomerati i sto i zvucnik zajedno.
pri tom obradi sve ose... gore-dole, levo-desno i napred-nazad za (recimo) levi zvucnik. Pozicija slusanja je uvek na sredini sobe, i osa je samo napred-nazad.
Quote:
Originally Posted by Rhino
Vratio sam sto na prvobitnu poziciju poigrao se jos malo i snimio i mackie-a i ns10 ponaosob, eto cisto da mozda nesto i naucim dok stalke ne nadjem i odradim vise regularna mjerenja
narandzasto = mackie
zeleno = yamaha
Mozda ce vam znaciti sami odziv kutija a mozda i ne
Pozdrav!
|
Ne znam sta podrazumevas po "sami odziv kutija" ali, ovim merenjima ces vec videti i sam da je svaki pokusaj da se uglavi vise od jednog para zvucnika u mali prostor, a da svi budu u odlcinim pozicijama, apsolutno jalov.