View Single Post
Old 06-11-2011, 09:57 AM   #9
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: cubendo c++ problem

Evo probao sam da vidim dokle mogu da gurnem Cubase, ubacio sam 12 instanci Amplitube trojke i na trinestoj je puko.
Mozda bi bilo pametno plaginove potrosace kao sto su Amplitube, Revalver, Guitar Rig, Kontakt, Decapitator jbridge-ovati, ali samo njih.

A sa druge strane, na starom kompu sam bio jbridge-ovao Decapitator i jos par plaginova, medjutim kad sam reinstalirao sistem i kad su na sistemu bili ponovo nebridgovani 32bitni plaginovi, nisam mogao da pozovem Decapitator (a ni ostale) nazad u projektima gde sam ga koristio bridgovanog, bilo je "missing plugin", onda sam probao da ih bridgujem ponovo, i bridgovao sam ih, mogao sam da ih otvorim u Cubase-u, ali opet nisam mogao da ih ponovo otvorim prilikom otvaranja projekata sa starog sistema (missing plugins), dok sam na insertima mogao klasicno da ga ubacim. Nisam znao kako to da resim, i odustao sam od jbrdige-a. Sad ja cu da bridgujem pluginove i odradim i sve cool, i da odem na drugi komp gde su isto bridgovani plaginovi i Cubase nece umeti da ih pozove u taj projekat.
Mozda postoji neko zaobilazno resenje :S

Last edited by Jan; 06-11-2011 at 10:03 AM.
Jan is offline   Reply With Quote