View Single Post
Old 06-11-2011, 12:26 AM   #8
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: cubendo c++ problem

Jbmlg nesto je suludo zabagovalo ovamo i nije slucaj da zbog nekog plaga ne otvara projekat kao sto je mogli posumnjao - to drugacije izgleda od ovoga..

Tripujem da je softver zaglupio prilikom sejvovanja pri nekom od zadnjih par koraka mixa dok je interni ram ocigledno bio na samoj granici pucanja jer sam se malo zanio i nisam pazio..

Sad i kad svaki (ali bas svaki) track freezujem, i sa svih grupa kad maknem sve sto je postojalo na njima (dakle sav procesing iz projekta osim poneke proste automatizacije volume-a ) procesor ostaje na nekih 40-45% zauzeca a sam program jede skoro 1GB rama!

A teoretski bi trebao da bude na idle (80-90mb rama koliko li god uzima prazan upaljen cubaendo)...

Svi ostali projekti kao i sve ostalo u kompu radi normalno, tako da cu se fino vratit tih kilo-dva mixa unazad, radit dosta istih i slicnih stvari ponovo, al jbg.. Radije cu se kreativno smorit u ponavljanju tog posla nego u lijecenju kompjutera i provodjenja sati i sati na raznim forumima i google-u ne bih li ukapirao o cemu se radi... Sto je - tu je!

P.S. Win 7 x64 i jbridge mi ne gine u svakom slucaju kad-tad...

Last edited by Rhino; 06-11-2011 at 12:29 AM.
Rhino is offline   Reply With Quote